Глобиха Локомотив с 5000 лева за расистки подмятания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
09:04 / 16.03.2006
908
БФС глоби Локомотив с 5000 за расистки подмятания от трибуните. Делегатът на срещата грижливо бе описал в протокола си за едва чулите се от трибуните подвиквания.

Като пловдивчани не може да не си зададем няколко въпроса. Не е ли доста преувеличено наказанието и не цели ли то допълнително да дестабилизира и без това тежкото финансово състояние на Локомотив. Делегатът е описал расистките подмятания и описал ли е в протокола, че намиращия се в близост до него страничен съдия проспа мача и нито веднъж не вдигна флагчето, за да покаже какво трябва да буде отсъдено (включително о тъчовете) та се налагаше главният да се справя и с неговата работа. И третия основен въпрос който е насочен най-вече към БФС. Защо не наказват лумпенизираните софийски запалянковци за които подобни подмятания са нормално явление на всеки мач а се чакаше първата минимална издънка на пловдивските и клуба бе наказан максимално тежко. Естествено всички тези въпроси са реторични защото в БФС все още живуркат дребни душици готови на всичко да унищожат пловдивския футбол.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).