Белгийци отправиха оферта на Преслав Боруков, отговорът бе бърз

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:40 / 21.12.2022
6033
Нападателят на Локомотив (Пловдив) Преслав Боруков е получил предложение да премине в белгийския втородивизионен клуб Дайнце. Офертата е била такава, че при определени компромиси от двете страни е можело да бъде удовлетворена.

Футболистът обаче не е останал впечатлен от предложението, като не се касае само за финансовата част. Информацията е на БТА и се позовава на близки Боруков. Отборът на Дайнце е на 8-о място в белгийската Втора лига с 21 точки, на 5 от първите шест, които след край на редовния сезон ще си оспорват промоция в Първа дивизия. За нивото на втора белгийска дивизия обаче, където се играе доста атакуващо, тимът е вкарал 20 гола в 17 мача и е сред отборите с ниска резултатност.

Ръководството на Локомотив (Пловдив) е наясно с решението на Боруков. На "Лаута" очакват още оферти за 22-годишния нападател. По всичко изглежда, че шефовете на черно-белите ще опитат да извлекат някакви дивиденти от цялата ситуация.

Припомняме, че Локомотив вече привлече естонския нападател Ерик Сорга, който идва след един сезон в шведския ИФК Гьотеборг.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).