В Поморие са решени да откажат Марица за “А” група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:02 / 17.03.2006
493
Закъсалият тим на Поморие излиза с трима нападатели срещу Марица на игрището в бургаския квартал „Долно Езерово" днес. Възпитаниците на Неделчо Матушев вярват, че могат да откажат и пловдивчани от амбициите им за промоция в “А” група така, както направиха това преди седмица с Добруджа като гост. „Психологическият срив у момчетата вече е преодолян и съм сигурен, че ще запазим мястото си в Източната “Б” група. Запознат съм добре с играта на съперника и смятам, че можем да го изненадаме", заяви треньорът Матушев, цитиран от “Тема Спорт”.

Футболистите на Марица пристигнаха още снощи в Поморие, а в отбора цари спокойствие. „Вече забравихме за мача с Хасково и мислим само за предстоящия двубой. Важното е момчетата да се мобилизират, тогава успехите сами ще дойдат", коментира изпълнителният директор на пловдивския клуб Николай Алексиев. За гостите няма да играе наказаният Иван Мекиков, но в състава се връща излекувалият контузия защитник Антон Димитров.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).