Играчите на Локо остават на улицата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (64)
09:00 / 20.03.2006
1691
Футболистите на Локомотив Пловдив са заплашени да останат на улицата, пише “Тема спорт”. Това ще стане в най-скоро време, ако не бъдат изплатени задълженията към хазяите им. От два месеца наемите на квартирите в Пловдив не са плащани и някои собственици на апартаменти вече са поставили ултиматум. По-опитните играчи се издържат със спестявания от предишни години, но по-младите са изпаднали в безизходица.

Както е известно, в петък мобилният оператор „М-тел" изключи всички телефони от групата на черно-белите заради неплатени сметки. Има голяма вероятност играчите да бойкотират днешната тренировка и да не се появят на стадиона до момента, в който не получат заплатите си. „За първи път след убийството на Георги Илиев положението в клуба е толкова трагично от финансова гледна точка. Вярно е, че вчера бяхме в почивка, но както вървят нещата, май ще почиваме по-дълго време", коментираха футболисти на Локомотив. Водещите играчи са твърдо решени да напуснат през лятото. Според запознати собственикът Емил Наков е обещал да изплати дължимото след победата над Нафтекс (3:1), но това така и не се случило. Създалата се ситуация е принудила Наков да избягва играчите, за да не се налага да отговаря на въпросите им. Ръководството има да изчиства задължения още от есента, но в отбора вече са прежалили тези пари.


Виж коментарите (64)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).