ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (6) | Вчера (29)
В Локо вдигат на крака контузените
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 21.03.2006Коментари (16)651
©
Лекарския щаб на Локомотив обещава да вдигне на крака контузените ключови играчи Робърт Петров и Васил Камбуров. Македонецът страда от контузия вече месец докато вратарят се разболя от грип и вдигна висока темепратура.

Слуховите за бойкот в отбора са напълно безпочвени и играчите ще тренират на пълни обороти за дербито с ЦСКА тази неделя от 14.00 на "Лаута".

Проблемите с парите на Лаута обаче остават текущи. Всички очакват собственикът Емил Наков да се разплати със играчи, треньори, работници и БФС, но за сега няма подобни индикации.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
RANDY _ ORTON
на 22.03.2006 г.
0
 
 
Iha mai 6te znemem ne6to ot 4orbata
Aнонимен
на 22.03.2006 г.
0
 
 
sledva mobilizaciq na jenite i decata...
Aнонимен
на 22.03.2006 г.
0
 
 
ALE ALE SAMO LOKO E!SAMO LOKO PD EDIN E NA SVETA!
Aнонимен
на 21.03.2006 г.
0
 
 
Локо (Пд) картотекира чужденците, излизат срещу ЦСКА 16:41 21.03.2006г. Агенция "Фокус" Пловдив. Най-сетне завърши сагата около картотекирането на новите чужденци в състава на Локомотив (Пд), предаде “Гонг”. Днес работни визи получиха четирима от петимата чуждестранни играчи на “смърфовете”. Марко Илич, Яник Бумсонг, Марсел Еламе и Зоран Златковски ще бъдат на разположение на Аян Садъков за мача срещу шампионите. Единствено Дино Езе не е получил работна виза, тъй като има проблем с документите.
ЛОКО ПД
на 21.03.2006 г.
0
 
 
Ай стига канар, ти тва наистина ли го написа. Вие направо ме разбивате то бива наглост и безочие ама това вашето минава всякакви граници
Jalt Bokluk
на 21.03.2006 г.
0
 
 
Platenite sa na stadion Botjaf, kakvo obshto ima Iliev s vas?????Nashite fenove plashtat premii, a na vas Mitio vi plashta....kakva razlika.
канар
на 21.03.2006 г.
0
 
 
Платените фенове откакто убиха Илиев нещо оредяха..... №1 в света?????Алоууууу ти наред ли си.Отвори Меридиан мач и виж кой е №1 по посещаемост ,дори и след един кръг почивка!!!
Jalt Bokluk
на 21.03.2006 г.
0
 
 
Predi si misleh che publikata na LOKO Pd e nomer 1 v Balgaria, no iavno sam sgreshil. Tia e NOMER 1 V SVETA. ZA TAKAVA LIUBOV NE SAM CHUVAL:Фенове на Локо Пд дават премия при победа над ЦСКА 21.03.2006 Спорт НетИнфо Футбол България Фенове на Локомотив (Пловдив) ще дадат премия на футболистите от тима при победа над ЦСКА в неделния мач от 19-ия кръг на "А" група. Това обяви д-р Константин Думанов-председател на "Бизнесгрупата" към "черно-белия" фенклуб. "Допълнително ще уточним сумата, но тя ще бъде достатъчно висока, за да мотивира играчите", коментира д-р Константин Думанов. Той поясни, че "Бизнегрупата", в която членуват заможни привърженици на Локомотив (Пловдив) е взела това решение, за да внесе спокойствие сред играчите и ги мобилизира за предстоящя мач с шампионите. Феновете вече дадоха 1000 лева на Явор Въндев, който отбеляза два гола за домакинската победеда над Нафтекс с 3:1 в срещата от 17-ия кръг на "А" група. "След като е видно, че любимия ни клуб е във финансова криза, футболистите не получават заплати и премии, не се картотекират новите играчи явно ще трябва отново привържениците да се намесим, за да бъдат решени проблемите поне на първо време", коментира д-р Константин Думанов. Той добави, че собственикът на Локомотив (Пловдив) Емил Наков ще бъде поканен на насроченото за 3 април заседание на "Бизнесгрупата". "Искаме да чуем от г-н Наков дали смята да финансира клуба и ако няма възможност ще му предложим да се оттегли, като подари акциите си на бизнесмен, който е готов да го замести", коментира д-р Константин Думанов.
Jalt Bokluk
на 21.03.2006 г.
0
 
 
az ako ne mojeh da pisha ti niamashe da reagirash. A shto sam fen na LOKO tova edin platen fen kato teb nikoga niama da moje da go razbere. neka ni biat CSKA ako mogat.XAXAXA. Loshoto obache che vas Cherno More shte vi vratka v ciganskata mahala. Ti ne mi otgori ti fen na Botjaf li si ili taka si smardish na kenef. Razbrah imash razvaleni zabi...
до :Жалкият Буфер
на 21.03.2006 г.
0
 
 
ееех Жалък Буфер не само че си тъп а и да пишеш не можеш но тъпаци като теб са щастливи понеже не осъзнават какви нещастници са затова си и фен на доко-кюстендил сега е ред на ЦСКА да ви мушка а теб ще та мушка твойта коза която се оказа пръч ха ха ха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ето кой ще даде началото на Ботев - Левски, не е футболист
Иван Цветанов: Жалко е това, което се случва с клуба в този момент
Динко Хоркаш спаси дузпа в Ла Лига, но отборът му загуби
БФС отново сложи Ботев и Локо да играят предимно в делнични дни
"Светулки RUN" - благотворително бягане в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: