Ботев урежда аржентинците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:05 / 22.03.2006
604
Ботев ще уреди документите на аржентинските футболисти Акоста и Анегре за мача с Черно море в събота, обеща изпълнителният директор на клуба Костадин Дервенков пред “Меридиан Мач”. Пълният набор от документи за двамата вече е пристигнал от Италия, където за последно са играли, и веднага ще бъдат внесени в БФС.

Мачът срещу варненци ще пропусне защитникът Йордан Минев заради наказание. Късно тази вечер се очакват да пристигнат и сенегалците Муса и Диоп. Двамата трябваше да са в Ботев от две седмици, но проблеми с визи и полети забавиха идването им в Пловдив. Това обърква сериозно плановете на треньора Атанас Маринов, който няма да има време да преценява качествата им. Дори и да реши да ги вземе обаче, те ще могат да дебютират най-рано през май, когато окончателно ще им бъдат готови работните визи, опасяват се хора от клубното ръководство на Ботев.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).