ЦСКА се уплаши, не иска да играе на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (52)
09:01 / 23.03.2006
1512
Сериозно притеснение уадари ЦСКА преди гостуването на "Лаута" в дербито на предстоящия пролетен кръг. Ръководството от "Борисовата градина" вкара в действие всички извънфутболни методи с които по някакъв начин да си спечели предимство преди срещата. Лобито на ЦСКА в БФС настоява Локомотив да бъде лишен от домакинство за предстоящата среща със столичани. Индикациите това наистина да се случи са големи съобщава "Тема спорт". Причината е, че "черно-белите" са опитали да разберат какви са шансовете да се отърват за пореден път с глоба, но се оказало, че са минимални. Индикациите са, че пловдивчани ще бъдат лишени от домакинство за една среща или ще бъдат наказани да играят следващия си домакински мач пред празни трибуни.

Локомотив посреща шампиона ЦСКА в най-интересния мач от 19-ия кръг, но все още не се знае дали двубоят ще се състои на стадиона в парк Лаута. Във вторник комисията отложи окончателното си решение, защото изиска видеозапис от Канал 3, чийто оператор бе нападнат от феновете на пловдивския клуб при загубата от Пирин 1922 в Благоевград. Проблемът е, че това е трето поредно провинение на публиката на Локомотив в трите пролетни кръга. При гостуването на Левски пловдивските фенове успяха да се сбият с органите на реда, а една седмица по-късно клубът бе глобен с 5000 лева заради расистките обиди на запалянковците към тъмнокожия футболист на Нафтекс Принс Абеди. Единствената надежда на "черно-белите" е комисията да прецени, че за инцидентите в Благоевград са виновни домакините от Пирин 1922, тъй като не са осигурили достатъчна охрана. Въпреки неяснотата дали мачът ще се играе в Пловдив, в града започна сериозна организация за неделния сблъсък. Вече са мобилизирани 500 полицаи, които ще се грижат за реда и сигурността на стадиона. В Локомотив разчитат именно на срещата с ЦСКА, за да напълнят клубната каса с приходи от продадени билети.


Виж коментарите (52)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).