Ексклузивно: Крушарски пред Plovdiv24.bg за акциите на Локо и бъдещото управление на клуба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (27)
11:27 / 12.01.2023
11017
Бившият собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски бе потърсен от Plovdiv24.bg, за да коментира новата ситуация относно акциите на клуба. Бизнесменът все още притежава 50 процента от ценните книжа и потвърди пред нашата медия, че вече ще участва при взимането на управленските решения на "Лаута".

Plovdiv24.bg за първи път информира читателите си относно евентуалното завръщане на Крушарски в Локомотив още в началото на ноември 2022 година.

"50 процента от акциите на ПФК Локомотив Пловдив винаги са били мои. Преди повече от година аз подарих другите 50 процента. Имаше да си направим наши неща със сегашното ръководство, но не станаха. Срокът изтече и аз съм прекратил договора чрез нотариална покана", заяви пред Plovdiv24.bg Христо Крушарски.

Той бе попитан дали все пак има шанс да постигне договорка с настоящите шефове за ново официално споразумение.

"Има, но вече условията ще са други. Ще седнем да си говорим. Ако имат желание - добре, ако нямат - ще трябва да управляваме заедно. Аз направих Локомотив Пловдив апетитна хапка, но клубът ще стане още по-голяма хапка. А който не е разбрал, че Локомотив Пловдив е институция, е крайно време да го разбере! Досега решенията са ги взимали само те. Оттук нататък - заедно! Кога се очаква да дойда на Лаута? В момента си имам достатъчно друга работа, но знаете, че аз на мачовете редовно си ходя, когато не съм извън страната", допълни още Христо Крушарски.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).