ЦСКА без екипи за Пловдив, Локомотив свършили бинтовете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
10:47 / 24.03.2006
1146
„Локо" (Пд) и ЦСКА са изправени пред различни проблеми от финансово естество преди дербито помежду им в неделя, информира "24 часа". На Лаута свършиха и бинтовете на лекаря, играчите имат да вземат по 2 заплати и 2 премии и не е ясно дали тимът ще има средства за лагер преди срещата.

В Борисовата градина пък отново имат проблеми с екипа. След победата над „Литекс" екзалтираните футболисти отново хвърлиха фланелките си в публиката и последният червен комплект бе нарушен. Така шампионите разполагат единствено с пълен червено-бял екип, но в същото време пловдивчани също са с райе, но черно и бяло.

Проблемът се появява периодически в ЦСКА, защото футболистите нямат достатъчно екипи. В същото време шампионите остават един от малкото отбори, в които се плаща за хвърлените в публиката фланелки, което също е едно новаторско решение на ръководството.


Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).