Балтазар: Имаме сериозен проблем с някои от футболистите, те няма да пътуват за Дубай

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:18 / 14.01.2023
4742
Новият треньор на Ботев (Пд) Бруно Балтазар логично остана доволен от представянето на отбора в контролата срещу аматьорския Гигант (Съединение), която бе спечелена вчера с убедителното 8:0. Португалският специалист разкри и от какво е притеснен преди заминаването за Дубай, където ще продължи подготовката на неговия тим.

"Исках играчите да подходят сериозно. Радвам се, че го направиха. Но още сме много далече от това, което желая като игрови облик. Има много върху какво да работим. Ще трябва да изградим сериозно ядро", заяви Бруно Балтазар

"Не съм аз причината Антоан Бароан да не е в отбора. Той има административни проблеми с ръководството на клуба. Имаме сериозен проблем с някои от футболистите, на които не им е дадена виза и няма да пътуват с нас за Дубай. Проблемите са от дубайска страна. Радвам се, че в Дубай ще играем със сериозни съперници", допълни наставникът на Ботев.

"Новият сенегалец се казва Диакате. Той е на пробен период. Реда Рабей се прибира в България. Той пропусна старта на подготовката заради коронавирус, но ще пътува с отбора за Дубай", каза още Бруно Балтазар.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на португалския треньор!



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).