Посрещат Ясен Петров с аплодисменти днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
09:03 / 25.03.2006
938
Привържениците на Ботев Пловдив ще посрещнат с аплодисменти старши треньора на Черно море Ясен Петров, обещаха вчера от агитката на канарчетата. Той доскоро бе наставник на Жълто-черните и те ще се отнесат към него с подобаващо уважение. Освен че водеше любимия им отбор, той бе и един от най-силните футболисти на пловдивския тим през 90-те години на миналия век, пише в. "Тема спорт". Ясен Петров беше начело на канарчетата до 27 ноември миналата година. Тогава той бе скандално уволнен от ръководството след домакинското равенство 3:3 с Нафтекс.

Пловдивският Джанини, както го наричат местните запалянковци, обаче стана любимец на жълто-черната агитка още когато пое тима през лятото на 2004 година. Той се открояваше със своята откровеност и голям хъс за работа. Самият Ясен Петров заяви, че днешната среща ще бъде голяма емоция за него и той с нетърпение чака своята поява на стадион „Христо Ботев". Въпреки всичко обаче професионализмът ще надделее при срещата с бившите му футболисти. Междувременно стана ясно, че ръководството на сегашния му клуб Черно море е изготвило специална видеокасета от срещата на четвъртфиналите от турнира за Купата на България с Левски в сряда. В нея са подбрани десет спорни момента при отсъжданията на реферите и по-специално тези на Димитър Димитров. Очаква се жалбата на варненци до Съдийската комисия към БФС да бъде подадена в понеделник, тъй като събота и неделя са почивни дни за канцелариите на улица „Иван Асен" №26.


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).