ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (29)
Кмет и пивоварна наливат фенове с бира преди мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:18 / 25.03.2006Коментари (22)1239
©
В цивилизованите страни и градове преди футболна среща е забранена продажбата на алкохол в района на спортното съоръжение. В цивилозованите да. Но явно Пловдив е стигнал дъното. То и няма как да е иначе с подобна управа.

По случай своята 125 годишнина пивоварна "Каменица" организа тържество за гражданите на Пловдив. Искрено честитим празника на биропроизводителя, но до тук свършва позитивното ни отношение към даденото празненство.

В градинката точно срещу входа на завод "Каменица" е опъната сцена, изпълнители забаваляват хората и се раздава бира на корем. Патрон на празника е кметът на Пловдив доктор Иван Чомаков. До тук нищо необичайно и лошно. Но има един голям проблем. Всички знаем къде се намира пивоварна "Каменица". Непосредствено срещу стадион "Христо Ботев". А там след точно 3 часа започва футболната среща между отборите на Ботев и Черно море. Репортер на Plovdiv24.com бе на празника и ви уверяваме, че привържениците на най-стария футболен клуб стабилно се наливат с бира. И кой може да ги вини? Никой естествено. Надяваме се само да се окажем лоши пророци вещаещи проблеми на полицията със стабилно почерпените фенове. Всички сме запознати с бурния нрав на феновете на Ботев когато са трезви, не ми се мисли какво ще стане когато те влязат на стадиона почерпени.

За съжаление два мандата вече една изключитено безотговорна личност управлява града ни. И вместо господин Чомаков да се чуди как да обходи максимален брой приеми да се беше погрижил поне малко за обществения ред в града ни. Но защо пък? На кметът му е пределно ясно, че няма да бъде преизбран. Нагло ще е даже да се кандидатира.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ЛОКО ПД
на 27.03.2006 г.
0
 
 
Дейба и тъпите журналисти в цивилизованите страни било забранена продажбата на бира - тъпанар в Германия продават бира на самите стадиони на Шалке 04 дори хората са си направили биропровод или Германия не цивилизована страна
Aнонимен
на 26.03.2006 г.
0
 
 
На неграмотните и необразовани буфери, пишещи мнения или статии без значение мога само да кажа, че преди 5 години фенклуба на Ботев си организира продаването на бира вътре на стадиона по време на мач и нито е имало ексцесии, нито сбивания или каквото и да е от този сорт. Феновете на Ботев за разлика от на един друг пловдивски отбор не са цигани!!!
Aнонимен
на 26.03.2006 г.
0
 
 
бирата,която се продава на стадиона е безалкохолна бе,жълти недоразвити копелета.толкова сте кухи та чак дрънкате.и какво ми се правите на европейци,на половината ви взеха паспортите защото сте наркомани и пияндета
Aнонимен
на 25.03.2006 г.
0
 
 
И кой може да ги вини? Никой естествено. Надяваме се само да се окажем лоши пророци вещаещи проблеми на полицията със стабилно почерпените фенове. Всички сме запознати с бурния нрав на феновете на Ботев когато са трезви, не ми се мисли какво ще стане когато те влязат на стадиона почерпени. hahahahahhah POROROCI HAHAHHAHAAHAHAHAHHAHA MIZERIQQQQQ ti kolko biri na avanta obyrna be hahahahahahahaha pororoci
Botqf Fen
на 25.03.2006 г.
Botqf Fen
на 25.03.2006 г.
Botqf Fen
на 25.03.2006 г.
коци
на 25.03.2006 г.
0
 
 
ДОКТОР ПОД УПОИКА НОРМАЛНО.ЭА ПЕРНАТИТЕ СЬЩО.
vasko
на 25.03.2006 г.
0
 
 
xorata psuvat na vsiakade daze se pozbivat!!!problema e 4e ne sa iznerveni ot politzia oslovia na stadiona i red drugi pri4ini!!!dnes na ma4a edin politzai varna mom4e vidimo na 20-25 godini zashtoto niamalo li4na karta!!!kak da ne 4upish i psuvash kogato ti razvaliat tzelia kef ot ma4a!!!
birata
на 25.03.2006 г.
0
 
 
e da taka e ama tam sa cevilizovanite strani horata otivat na predstavlenie a ne da tro6at biat i psuvat :) sqdat si gledat si ma4a i se prebirat jivi i zdravi a tuka trezveni tro6im i biem a prestavi si da se prodava vutre na stadiona bira :) kakvo 6te stane do kraq na ma4a . mejdu drugoto toq koito e pisal taq statia e dosta prost 4ovek ostavam tova bes komentar :).....За съжаление два мандата вече една изключитено безотговорна личност управлява града ни. И вместо господин Чомаков да се чуди как да обходи максимален брой приеми да се беше погрижил поне малко за обществения ред в града ни. Но защо пък? На кметът му е пределно ясно, че няма да бъде преизбран. Нагло ще е даже да се кандидатира
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Ето кой ще даде началото на Ботев - Левски, не е футболист
Иван Цветанов: Жалко е това, което се случва с клуба в този момент
Динко Хоркаш спаси дузпа в Ла Лига, но отборът му загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: