Кмет и пивоварна наливат фенове с бира преди мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
12:18 / 25.03.2006
1240
В цивилизованите страни и градове преди футболна среща е забранена продажбата на алкохол в района на спортното съоръжение. В цивилозованите да. Но явно Пловдив е стигнал дъното. То и няма как да е иначе с подобна управа.

По случай своята 125 годишнина пивоварна "Каменица" организа тържество за гражданите на Пловдив. Искрено честитим празника на биропроизводителя, но до тук свършва позитивното ни отношение към даденото празненство.

В градинката точно срещу входа на завод "Каменица" е опъната сцена, изпълнители забаваляват хората и се раздава бира на корем. Патрон на празника е кметът на Пловдив доктор Иван Чомаков. До тук нищо необичайно и лошно. Но има един голям проблем. Всички знаем къде се намира пивоварна "Каменица". Непосредствено срещу стадион "Христо Ботев". А там след точно 3 часа започва футболната среща между отборите на Ботев и Черно море. Репортер на Plovdiv24.com бе на празника и ви уверяваме, че привържениците на най-стария футболен клуб стабилно се наливат с бира. И кой може да ги вини? Никой естествено. Надяваме се само да се окажем лоши пророци вещаещи проблеми на полицията със стабилно почерпените фенове. Всички сме запознати с бурния нрав на феновете на Ботев когато са трезви, не ми се мисли какво ще стане когато те влязат на стадиона почерпени.

За съжаление два мандата вече една изключитено безотговорна личност управлява града ни. И вместо господин Чомаков да се чуди как да обходи максимален брой приеми да се беше погрижил поне малко за обществения ред в града ни. Но защо пък? На кметът му е пределно ясно, че няма да бъде преизбран. Нагло ще е даже да се кандидатира.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).