Въргала дава 1690 лв. на Локо при успeх над ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
10:36 / 26.03.2006
1344
Уникален начин да помогне на любимия Левски изнамери шоуменът Влади Въргала. Той обяви премия от 1690 лв. за Локомотив (Пд) при победа над ЦСКА утре.

- Толкова имам в джоба. Давам ги всичките. Това го заявявам съвсем отговорно. Бих ги зарадвал с вилата и колата си, но жена ми ще ме изгони. Може да им пратя и Кофе, да поработи безплатно за Локото - съобщи Въргала пред "7 дни спорт".

- Сините тази година са страхотен, невероятен, европейски отбор! Правят отличен сезон и невиждан пробив в Европа. Доближиха се до светилата във футбола. Победени бяха тимове от Франция, Румъния, Италия, ще покорим и Германия. Това ме кара да смятам, че Левски е най-достоен за първото място в България - уточни Въргала. - Със син шампион лигата на богатите няма да е мираж. Нека и в най-комерсиалния турнир да се чуе за Левски и невероятната му публика. Призовавам всички, които искат да видят български отбор в Шампионската лига, да подпомогнат финансово пловдивчани.
Въргала не пропусна и дербито на 2 април.

- ЦСКА в момента са слаби, не показват нищо смислено и градивно. В клуба има вътрешни интриги, играят еднообразен футбол. Измъчиха се срещу Ботев (Пд) и Беласица, но показаха израстване в мача за купата. В директния сблъсък всичко е възможно. Надявам се на синя победа - завърши Въргала. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).