Феновете атакуваха колата на Христолов, искат шефски оставки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
10:53 / 26.03.2006
1321
Част от привържениците на Ботев (Пд) изпратиха с освирквания президента на клуба Димитър Христолов след края на мача с Черно море. В колата на клубния шеф се качиха двамата сенегалски футболисти, които са на проби в клуба. По време на излизане на возилото на Христолов от стадион „Христо Ботев" някои фенове ритаха гумите, а други се опитаха да ударят и капака на колата.

Повечето скандираха „Вън, отивай си!". Други привърженици на Ботев поискаха оставката на мениджъра на клуба Трифон Пачев и на спортно-техническия директор Костадин Костадинов. Привържениците на Ботев негодуваха за изпуснатата победа срещу слабия в тази среща Черно море. „Не може отбор, който не мина центъра и се разхождаше по терена, да не можем да бием. Това е срам за Ботев", коментираха „жълто-черни" фенове. Информацията е на focus-sport.net.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).