Локо окончателно развенча митът „ЦСКА”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (105)
17:02 / 26.03.2006
3170
Локомотив Пловдив развенча митът за ЦСКА окончателно този следобед.

В началото на първото полувреме още в 7-мата минута старши-треньора на "смърфовете" вкара в игра Владислав Златинов. Само 3 минути по-късно той бе точен и откри резултата след пробив отляво.

В 27-ата минута пък камерунецът Марсел Еламе влезе грубо в крака на бразилеца Тиаго Силва и реферът Кольо Данев му показа директен червен картон. Локо Пловдив изкара остатъка от мача с 10 човека срешу ЦСКА.

Треньорът на Локо (Пд) Аян Садъков светкавично взе мерки, за да укрепи защитата на "смърфовете". Бившият национал смени в 32-ата минута офанзивния халф Илами Халими със защитника Добри Орловски.

През второто полувреме нямаше сериозно опасности пред двете врати до края на полувремето. На дербито присъстваха националният селекционер Христо Стоичков и заместник председателят на Държавната агенция за младежта и спорта Веселин Маргаритов.

Проблемите за настоящия шампион вече изглеждат нерешими, тъй като в сегашният ЦСКА няма и помен от отбора, победил Ливърпул насред Анфийлд. Слаба, неорганизирана групичка зрители с червени фанелки са разходиха с клубния автобус до стадиона край ВСИ, където ги чакаха домакините, надъхани за победа. Въпреки сериозните финансови трусови в Локомотив черно-белите надиграха тотално ЦСКА и съвсем заслужено ще прибавят три точки към актива си.

Съдийството в този мач беше възложено на тройката Кольо Данев, Пл. Хаджийски и Ал. Атанасов. Като цяло съдиите очаквано даваха подкрепа за червените, като играч на Локомотив беше изгонен с директен червен картон, докато доста от играчите на ЦСКА бяха пожалени след също толкова груби влизания. Страничните съдии изнервиха публиката с няколко доста спорни засади и за двата отбора.

Все пак отчаяните опити на играчите в червено стигнаха до един отменен гол в последните секунди на мача. Реферът Кольо Данев отмени гол на ЦСКА в допълнителното време на мача с Локо в Пловдив. Тогава Гийом да Заади бе точен и вкара във вратата на Локомотив, но страничният рефер вдигна флагчето за засада и главният съдия в мача Кольо Данев отмени гола.

След тази загуба се очаква главата на Йешич най-накрая да падне, след като в случая той се оказва победен в кулоарните битки от професионалния диджей в управата на ЦСКА.

Локомотив Пловдив - ЦСКА 1:0

1-0 - Владимир Златинов, 10

Жълти картони: Велко Христев, Зоран Златковски (Локомотив); Сергей Якирович (ЦСКА)

Червен картон: Еламе (Локомотив, 27)

Локомотив (Пд): Колев, Иванов, Самокишев, Халими, Златинов, Златински, Въндев, Димитров, Христев, Петров, Еламе.

ЦСКА: Ковачевич, Бранеков, Илиев, Силва, Якирович, Тодоров, Янев, Хидиуед, Димитров, Да Заади, Гъргоров.


Виж коментарите (105)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).