Йосиф Миладинов: Предприех огромна промяна! Вярвам, че това е правилната стъпка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:39 / 17.01.2023
2336
Елитният български плувец Йосиф Миладинов премина на централизирана целогодишна подготовка с националния отбор на страната. 19-годишният пловдивчанин тренираше в Швейцария в последно време, но отбеляза спад в резултатите през миналата година и реши да предприеме промяна в подготвителния си процес. 

"Предприех огромна промяна и преминавам на целогодишна централизирана подготовка с националния отбор. Целта ще бъде покриване на нормативи за Олимпийските игри в Париж. Не съм взел това решение от днес за утре, доста мислих какво трябва да да променя и вярвам, че това е правилната стъпка, с която се надявам да се върна там, където бях преди", каза Миладинов на пресконференция. 

Селекционерът на националния отбор Кристиян Минковски вярва, че Миладинов е взел правилното решение.

"С Йосиф сме работили дълго време заедно, познавам го и съм сигурен, че ако продължава да се труди, ще постигне големи успехи", каза Минковски.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).