Багдатис ще води брат си в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:54 / 28.03.2006
675
Още един член на нашумялата фамилия Багдатис ще пристигне в Пловдив за сблъсъка от купа „Дейвис" между България и Кипър. Става дума за Петрос - брат на финалиста от Откритото първенство на Австралия Маркос Багдатис. Той е попаднал в последния момент в официалния списък, заявен от федерацията. Възможно е двамата братя да играят заедно в мача на двойки. Освен тях в тима на съперника са още Фотос Калиас и Кристофър Каутрузас, съобщава "Тема:Спорт".

Мачовете от група 2 на Евро-африканската зона ще се проведат от 7 до 9 април на кортовете на ТК Локомотив. Неприятната новина от българския лагер е, че първата ни ракета Радослав Лукаев ще пропусне срещите. В негово отсъствие съставът е следният: Йордан Кънев, Тодор Енев, Илия Кушев и Ивайло Трайков (играещ капитан). „Обадих се на Радо. Той в момента е в САЩ и подготвя някакво момченце. Каза, че е поел ангажимент до края на април. Освен това не е тренирал, така че няма смисъл да се връща. Въпреки всичко се надявам да излезем крайни победители", обясни Трайков. Йордан Кънев също изрази оптимизъм преди важните мачове. "Досега участвах на турнири в Египет. На последния се засякох с брата на Маркос, който отпадна още в квалификациите. Иначе познавам Маркос от юношеските надпревари. Дори имам три победи срещу него, но от 2 години не сме се срещали. Не знам дали ще успея отново да го бия, но ще дам всичко от себе си. Над втората ракета на Кипър Калиас пък имам доста победи. Срещу него едва ли ще имаме проблеми", сподели той.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 11


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).