ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (8) | Вчера (29)
Пловдивският гребен канал няма да види международно състезание скоро
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:15 / 30.03.2006Коментари (18)2397
©
Международен скандал с пловдивски адрес предизвика шефът на българската федерация по гребане Митко Колев. Преди две седмици в Пловдив се проведе първата среща на няколко страни от региона, решили да направят собствена федерация по гребане. Инициативата разбира се бе българска. Нашият Митко стана и президент на тази, както се оказа по-късно, нелегитимна асоциация. От източници на Plovdiv24.com получихме информация още преди срещата в Пловдив, че тя ще донесе само негативи на страната ни. Сега вече последиците са факт.

В началото на тази седмица в Лозана, Швейцария се проведе среща на Световната федерация по гребане FISA. В документ, обобщаващ дейността на федерацията на тази среща, те строго осъждат сформирането на новата организация. В документа е записано, че други държави са алармирали световната федерация за случващото се у нас. FISA се разграничава и не признава новосформираната федерация. Световната федерация също така предупреждава тези, които симпатизират на новата конфе
©
дерация, че ще имат сериозни проблеми. Всички национални федерации, чиито гребци участват в стартове извън състезанията на FISA ще бъдат строго санкционирани. Състезателите им няма да бъдат допускани до големите състезания

Митко Колев твърдеше още преди срещата в Пловдив, че няма да има проблеми за създаването на европейска конфедерация и че FISA няма да се противопостави на това. Като резултат от неговите действия обаче България може не само да загуби правата си за домакин на първенства, а дори да бъдем лишени от правото наши гребци да участват на големи първенства.

Окончателното решение ще бъде по всяка вероятност взето на 27 май в Мюнхен, където FISA призовава всички държави, членки на Световната федерация да се явят за да бъде обсъден създалият се казус. Макар да не го вписват по директен начин в официалните си документи, е ясно, че от FISA ще санкционират най-вече България. За момента сигурното е едно - Пловдив и Гребният канал скоро няма да видят международно състезание.
Още по темата: общо новини по темата: 1
10.04.2006






Зареждане! Моля, изчакайте ...
цццц
на 25.04.2006 г.
0
 
 
Недоумявам как може човек в нормално умствено състояние да защитава гадниа Чомак. Само едно изречение ще кажа, дори само една дума...Каварна!!! На това смотано място сигурно отпускат повече пари, а? Просто няма грам инициативност в нашия мухльо
Пешо
на 31.03.2006 г.
0
 
 
Защо пък намесвате Чомаков в това, и не зависи само от него развитието на Пловдив,той кво може да направи, че от София не му отпускат средства. Всички пари от данъците отиват за София, а трохите остават за нас.И градският кмет не може да поема отговорността за чуждите постъпки. Чомаков също не е светец, но какво общо има с това пък той, откъде ви хрумват такива тъпотии, не разбирам.
Aнонимен
на 31.03.2006 г.
0
 
 
Ne6to mai burkate kmeta s predsedatelia na federaciiata po grebane . Verno 4e i toi e ot Plovdiv, ama tozi put mnogo iako se e e naakal pred sveta.Obiknoveno taka se slu4va kogato slu4aini hora vlizat v sporta - ne vsi4ko e pari Mitkooooo!Koi li go interesuva za sporta.....
PLOVDIV FOREVER!!
на 31.03.2006 г.
0
 
 
Awe tiq sa bahti i horata super stadion imame a toi se ru6i pred nas sq i za grebnata bravo naistina!
Някой
на 30.03.2006 г.
0
 
 
Доколкото прочетох тази статия, Чомаков няма нищо общо с тази работа!Това е все едно да обвините президента за това, че няма добри скиори в България!
XXXX
на 30.03.2006 г.
0
 
 
SYPER IBEZ TOVA SVAVA GOLIAMA BARKOTIA KATODOIDATMNOGO XORA YRAAAAA
Aнонимен
на 30.03.2006 г.
0
 
 
Nai veroqtno go podgotvqt za prodajba na nekoe NASHE mom4e.S takava sankcia cenata mu 6te e okolo 1 lev!
sonyk
на 30.03.2006 г.
0
 
 
Всичко се съсипва и се взима без пари,това е и за всичко сме си виновни ние като гласуваме за такива лумпени и некадърници хак да ни е.
Aнонимен
на 30.03.2006 г.
0
 
 
neznam teq zavijdat li no iskat da sasipat vsi4ko v plovdiv
FEN
на 30.03.2006 г.
0
 
 
NAI-GOLEMIA STADION V BG.STOI I SE RU6I, A SEGA I NAI-GOLEMIA GREBEN KANAL V EVROPA 6TE UPOSTEE.....?!DANO SE NAMERI NIAKOI KADAREN PLOVDIV4ANIN,KOITO DA OPRAVI 4AS PO-SKORO TEZI PROBLEMI 6TOTO OSTANAXME BEZ 1 GOLIAM SPORT V PLOVDIV, I VSI4KI TALANTI OTIVAT V 6OPIA I PO DRUGI GRADOVE! SRAM..!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спортът обедини един от големите квартали в Пловдив
Кой ще победи в дербито Арсенал - ПСЖ? Ето какво мислят букмейкърите
Ето кой ще даде началото на Ботев - Левски, не е футболист
Иван Цветанов: Жалко е това, което се случва с клуба в този момент
Динко Хоркаш спаси дузпа в Ла Лига, но отборът му загуби
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: