"Цар Симеон" се върна с 3 втори места от Казанлък

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:05 / 09.04.2010
543
Колоездачите на „Цар Симеон 1898" (Пд) се завърнаха с 3 втори места от Казанлък, където се проведе вторият старт на шосе на новия спортно-състезателен сезон. Пловдивският велотим изпусна за малко титлите в 3 възрастови групи - момчета, юноши старша и мъже, въпреки отличното си представяне.

В надпреварата за купа „Шипка", която включваше изкачване на връх Бузлуджа, малкият талант на „Цар Симеон 1898" Иван Ажи остана втори при момчетата, след Валентин Стайков от КК „Сливен".

При мъжете на 14-километровото изкачване националът на „Цар Симеон 1898" Борислав Иванов за малко се размина с първото място. 21-годишният ас на педалите, който спечели критериумите в Шипка и в Казанлък в края на миналия месец и заслужено грабна купата на Българския колоездачен съюз, сега остана втори след състезаващия се за португалския „Боависта" друг наш национал - Данаил Петров. Трети е балканският шампион Владимир Коев-Пиранята от „Хемус"(Троян).

В критериума за купа „Георги Коев" Борислав Иванов зае 4-то място, като победител в тази дисциплина стана Красимир Василев от КК „Добрич".

В критериума при юношите старша възраст юношеският национал от „Цар Симеон 1898" Цветелин Кюркчиев стана също втори. Той изпревари съотборника си Николай Бояджиев, който пък грабна третото място. Първи стана представителят на домакините Александър Алексиев от „Лястовица" (Казанлък).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).