ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
3 дни празненства в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:30 / 05.04.2006Коментари (36)1177
©
Четвъртата редовна среща на бизнесмените сред феновете на Локомотив Пд бе най-посещаваната досега и на нея се решиха конкретни въпроси. Очаквата среща с главния акционер на клуба Емил Наков не се състоя, тъй като шефът на черно-белите не успя да дойде в Пловдив, въпреки положителния си отговор на няколко пъти, включително и на запитвания от страна на различни медии. В крайна сметка, председателят на бизнесгрупата д-р Думанов предаде на присъстващите извинението на президента на "железничарите" и така срещата продължи нататък, следвайки реда. В него попаднаха само няколко теми. Първата бе свързана с озвучаването на Лаута, като се очаква в най-скоро време запалянковците да имат добро озвучение в своя втори дом - стадион "Локомотив". На вниманието на бизнесмените бе предложена оферта, която бе одобрена без въздържали се. Очакванията за поставянето на новата придобивка е преди вечното дерби с Ботев Пд.

Именно двубоят със съгражданите ни край Бирената бе сред обсъжданите теми, като на заседанието се поставиха задачи, за създаването на познатата добра атмосфера откъм страна на трибуните на черно-белите. Членовете на Бизнес-групата бяха единодушни, че стъпките за финансово стимулиране на представителния тим за домакинските мачове с Нафтекс и ЦСКА са били навременни и изключително правилни, предвид моментната обстановка сред футболистите. Но за вбъдеще заможните фенове едва ли ще си позволят да стимулират момчетата на Аян Садъков, като изклчение би могло да направи единствено най-важният мач до края на сезона за "смърфовете" - този с Ботев Пд. Независимо от окончателното си решение в дните преди дербито, бизнесмените гласуваха за поставянето на специални каси в дните преди и повреме на вечното дерби, като събраната сума ще бъде дадана като премия за една бъдеща победа над кръвния враг на черно-белите.

Третата и най-дълго дискутирана тема бе свързана с подготовката на 70-годишният юбилей на ПФК "Лококомотив" 1936. В крайна сметка стана ясно, че празниците ще обхванат три дни. Официалната част ще е в деня на създаването на клуба - 8-ми май. Ден преди това детско-юношеските формации на отбора ще изиграят демонстративни мачове помежду си, а за финал сборен отбор от фенове на Локомотив ще играе срещу ветераните на клуба. Всичко това ще завърши с пикник на Лаута, на който ще се лее бира и други аперативи, както ще се предлагат разнообразни мезета и скара. На самият 8-ми май се очаква гостуването на Валентин Танев и Христо Гърбов и тяхната театрална постановка "Фенове", която ще е подарък за юбилея. Веднага след спектакъла присъстащите ще бъдат поканени на коктейл, организиран от Бизнес-групата към фенклуба.

Във връзка с организациите около предстоящите празници, членовете на бизнес-сдружението назначиха контактна група, която да води разговори с кмета на Пловдив, както и с общинския съвет и областния управител на града ни.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
o_yankov
на 10.04.2006 г.
0
 
 
Преди време някой писа,че феновете на Лайномотив били първи по численост в България-преди Левски и ЦСКА.Ама разбира се... парви по численост на циганския контингет в агитката.Да ви е.. майката проста насрана черно-бяла.Се сте най-великите-особено с ултрамодерния си стадион-По проект на Древноримските архитекти-само че не от добрите,а от некадърните.Хем нямате седалки хем се руши тая лайняна колиба-като че ли е строена ІІІ век преди Христа!!!!
Sandrini
на 10.04.2006 г.
Aнонимен
на 09.04.2006 г.
0
 
 
"futbolisti prosti,na koleja vie ste gosti"-xaxa."Velikata" jalta publika pak pokaza kolko e "velika".vmesto da si podkrepqte otbora mislite samo prostotii.emi za druga grupa ste-toe qsno.
o_yankov
на 09.04.2006 г.
0
 
 
Независимо от окончателното си решение в дните преди дербито, бизнесмените гласуваха за поставянето на специални каси в дните преди и повреме на вечното дерби, като събраната сума ще бъде дадана като премия за една бъдеща победа над кръвния враг на черно-белите. Може ботевистите да сме всякакви ама като вас черно-бели цигански курви никога няма да изпаднем!Защо не стимулирате футболистите си с парти в Калигула.Нали там е любимото място на всички черно бели-ултра лайнари-ЛАЙНУТА ФУУЛС!!!!!
Aнонимен
на 08.04.2006 г.
0
 
 
Всичко това ще завърши с пикник на Лаута, на който ще се лее бира и други аперативи, както ще се предлагат разнообразни мезета и скара. MMMM TO4NO CIGANSKI KATUN,TOVA MI ZVU4I KATO 3-DNEVNA MANGALSKA SVATBA!E...NI6TO DE,HEM PLOVDIV 6TE NAU4I KAK PRAZNUVAT V IZGREV!
Aнонимен
на 06.04.2006 г.
0
 
 
Бий канара по главатааааа и ще потече жълта течност... САМО ЛОКО ! FORZA LOKO 18:27 ч. 05.4.2006 г. ej mangali stiga ste krali be izmislete si ne6to va6e tupaci plitkoumni
Aнонимен
на 05.04.2006 г.
0
 
 
Не в "Б" група, жълтите са се запътили мощно към "А" окръжна - сега разбрах, че не могат да си подговят документите и ще загубят професионален сатут !!!!!!!!
FORZA LOKO
на 05.04.2006 г.
0
 
 
яж ми черно-белия кур , жълт нещастник !!!!Бий аааа Бий канара по главатааааа и ще потече жълта течност... САМО ЛОКО !
Aнонимен
на 05.04.2006 г.
0
 
 
колко жалко е да си черно бяла свиня
Botevist
на 05.04.2006 г.
0
 
 
Ei, koi obijdash ti be mangal? Samo Botev i Azis. Az ako ne biah ot Botev shtaih li da stana Gay, a? za kakvi shalove govorish. az imam edin jalto cheren s nego si zabarsvah mazgata kato ni vratkaha v Blagoevgrad. Oshte si go paza. Super e che izpadane dogodina shte igraem mach s Orletata. shte imiziademe pishletata.Samo Botev i Azis.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: