3 дни празненства в Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
10:30 / 05.04.2006
1178
Четвъртата редовна среща на бизнесмените сред феновете на Локомотив Пд бе най-посещаваната досега и на нея се решиха конкретни въпроси. Очаквата среща с главния акционер на клуба Емил Наков не се състоя, тъй като шефът на черно-белите не успя да дойде в Пловдив, въпреки положителния си отговор на няколко пъти, включително и на запитвания от страна на различни медии. В крайна сметка, председателят на бизнесгрупата д-р Думанов предаде на присъстващите извинението на президента на "железничарите" и така срещата продължи нататък, следвайки реда. В него попаднаха само няколко теми. Първата бе свързана с озвучаването на Лаута, като се очаква в най-скоро време запалянковците да имат добро озвучение в своя втори дом - стадион "Локомотив". На вниманието на бизнесмените бе предложена оферта, която бе одобрена без въздържали се. Очакванията за поставянето на новата придобивка е преди вечното дерби с Ботев Пд.

Именно двубоят със съгражданите ни край Бирената бе сред обсъжданите теми, като на заседанието се поставиха задачи, за създаването на познатата добра атмосфера откъм страна на трибуните на черно-белите. Членовете на Бизнес-групата бяха единодушни, че стъпките за финансово стимулиране на представителния тим за домакинските мачове с Нафтекс и ЦСКА са били навременни и изключително правилни, предвид моментната обстановка сред футболистите. Но за вбъдеще заможните фенове едва ли ще си позволят да стимулират момчетата на Аян Садъков, като изклчение би могло да направи единствено най-важният мач до края на сезона за "смърфовете" - този с Ботев Пд. Независимо от окончателното си решение в дните преди дербито, бизнесмените гласуваха за поставянето на специални каси в дните преди и повреме на вечното дерби, като събраната сума ще бъде дадана като премия за една бъдеща победа над кръвния враг на черно-белите.

Третата и най-дълго дискутирана тема бе свързана с подготовката на 70-годишният юбилей на ПФК "Лококомотив" 1936. В крайна сметка стана ясно, че празниците ще обхванат три дни. Официалната част ще е в деня на създаването на клуба - 8-ми май. Ден преди това детско-юношеските формации на отбора ще изиграят демонстративни мачове помежду си, а за финал сборен отбор от фенове на Локомотив ще играе срещу ветераните на клуба. Всичко това ще завърши с пикник на Лаута, на който ще се лее бира и други аперативи, както ще се предлагат разнообразни мезета и скара. На самият 8-ми май се очаква гостуването на Валентин Танев и Христо Гърбов и тяхната театрална постановка "Фенове", която ще е подарък за юбилея. Веднага след спектакъла присъстащите ще бъдат поканени на коктейл, организиран от Бизнес-групата към фенклуба.

Във връзка с организациите около предстоящите празници, членовете на бизнес-сдружението назначиха контактна група, която да води разговори с кмета на Пловдив, както и с общинския съвет и областния управител на града ни.


Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).