Треньорът на Марица: Трябва да покажем, че в България сме най-добрите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:06 / 09.02.2023
1352
Треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов направи обстоен коментар след последния мач на своя отбор в Шампионска лига, загубен от румънския КСМ Търговище с 0:3 гейма.

Ето какво заяви младият специалист:

Изиграхме мача на приливи и отливи, което правим вече в няколко мача. Видя се обаче тази борбеност, която исках от отбора. Това ни липсваше, но успяхме да я покажем. Борихме се до последно. Това малко, което не ни достигна обаче е доста голямо. Може би не си повярваха момичетата, че можем да спечелим гейма при геймбола.

Това отдавам на тяхната младост и по-малкият опит в Шампионска лига. Поздравявам ги, че не се отказаха и въпреки пагубния втори гейм влязоха уверени в третия и бяхме близо да вземем гейм. Загатнахме за нашите възможности, но за съжаление не се получиха да са по-постоянни. Отборът показа едно израстване.

Лично за момичетата съм сигурен, че и като характер започнаха да се изграждат. Трябва да продължат да тренират усърдно и да израстват с всеки ден и всеки мач. Трябва да покажем, че в България сме най-добрите. Има още мачове до края на първенството. Нещата смятам, че ще се подредят правилно.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).