1:0 за Ботев срещу Родопа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (108)
19:10 / 08.04.2006
2278
Ботев постигна важна победа с 1:0 срещу Родопа в пряк сблъсък за оставане в групата. Победата донесе защитникът Йордан Минев след като направи добавка на избита от вратаря на гостите топка. Ботев превъзхождаше своите гости през целия мач и на няколко пъти организира опасни атаки. При една от тях в 49-та минута реферът посочи бялата точка за игра с ръка на защитник в наказателното поле на гостите. Коце Видолов обаче нацели напречната греда и не можа да удвои резултата.

Дебют за Ботев направи аржентинецът Мауро Анегре, който остави добри впечатления.

Реферът бе абсолютно неадекватен и действията му извадиха извън нерви всички на стадиона. На-фрапантна бе ситуацията в средата на второто полувреме. Тогава Георги Андонов от домакините надбяга цялата защита и излезе очи в очи с вратаря на гостите. Стражът на Родопа излезе извън накзателното поле да го пресрещне и подкоси грубо нападателя на "жълто-черните". В настаналото меле Борисов (N7) от Родопа на няколко пъти удари различни играчи на домакините, които по никакъв начин не му отвърнаха. Вместо задължителния червен картон вратарят на Родопа получи само жълт, а побойникът се размина с устна забележка. Страничният рефер от близката до инцидента страна се опита да подскаже на главния арбитър за грешките му, но опитите му бяха подминати с пренебрежение.

На трибуните бе също толкова интересно колкото и на терена. Агитката на Ботев бе бойкотирала мача и отсъстваше от традиционния си сектор, където седеше само трансперант с надпис "Бойкот". Част от феновете се бяха разположили в другите сектори а малка групичка периодично показваше трансперанти насочени срещу футболистите, ръководството и журналистите.


Виж коментарите (108)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).