Напрежение преди "малкото" пловдивско дерби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
09:47 / 09.04.2006
1067
Треньорът на Спартак Пловдив Тенчо Тенев със сигурност има желание отборът му да победи градския съперник Марица не само заради спечелването на трите точки. След двубоя между двата отбора през есента президентът на Марица Рангел Берберов бе категоричен, че докато е собственик на клуба, за Тенев няма да има място в него. Наставникът ще се опита да си го върне на боса по най-добрия начин, като победи отбора му, пише в. “Тема спорт”.

Отношенията между двамата се поуспокоиха след есенния мач, но нищо чудно отново да припламнат искри. Изпълнителният директор на Марица Николай Алексиев сподели, че играчите не са обременени с цел на всяка цена на влязат в А група. Затова и ръководството не обеща завишени премии. В състава се завръща Иван Площаков, чието наказание изтече. На резервната скамейка ще остане нападателят Георги Стоянов, който ще бъде използван като жокер при неблагоприятно развитие на нещата. Всички играчи на Спартак са налице за мача. Напълно възстановени от контузии са Йонко Неделчев и Евгени Курдов. В игра се завръща и Николай Павлов, който изтърпя наказание. Очаква се стадионът край Централна гара да се напълни до краен предел. Входът за срещата е символичен - 1 лев. Марица се бори за второто място, а Спартак има само победи от началото на полусезона.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).