В Локомотив няма да правят излишни разходи за мача с Арда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
10:01 / 16.02.2023
4523
Спортно-техническият щаб на Локомотив Пловдив взе решение отборът да не прави кратък лагер в Кърджали за предстоящия двубой срещу Арда, а да пътува в деня на мача, научи Plovdiv24.bg. Двубоят от 20-ия кръг на Първа лига е в петък от 17,30 часа на "Арена Арда".

Черно-белите ще тренират днес следобед на "Лаута". За утре е предвидено леко тонизиращо занимание, обяд и след това ще се тръгва към Кърджали.

От клуба са преценили, че разстоянието между двата града позволява пътуване в деня на мача, а освен това този вариант е и значително по-евтин.

В същото време пристигналият на проби централен защитник Ибрахим Сисе ще има около една седмица време, за да впечатли треньора Александър Томаш. След този период наставникът ще вземе окончателно решение дали на младока от Кот д'Ивоар ще бъде предложен професионален договор.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).