ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Нападател на Ботев отива на проби във Виетнам
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:12 / 10.04.2006Коментари (38)1490
©
Снимка: Нетинфо
Нападателят на Ботев Стефан Костадинов замина днес на проби във Виетнам, предаде “Гонг”. Футболистът ще изкара неколкодневни проби в екзотичната държава, а ако бъде одобрен ще играе като преотстъпен за 6 месеца. Младият голаджия бе във Виетнам с “Б” националния отбор, където е привлякъл вниманието на местните тимове. Костадинов е заминал за Виетнам със съгласието на наставника си Атанас Маринов. Преди няколко дни белгийски футболист бе намерен мъртъв в стаята си в Ханой, малко след като бе пристигнал да се състезава в местен тим.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ЛокоN1
на 11.04.2006 г.
0
 
 
глупав си 16:22, първо поста ми не беше насочен към теб, опитай се да го прочетеш пак. 2. Аз не говоря кой, кога къде и за колко е продавал някого...,казвам, че ста смешни като говорите за Камбуров, че бил онко болен и незнам си кво. Просто се излагате по този начин. Аз казвам, че в момента вашите футболисти на куп не струват 200 000 , което е равно на 10% от цената на Камбуров, който вие не пожелахте да играе във вашия отбор. Какво да говорим повече, отборът ви е опорочен, футболистите при вас се развалят.,И защо тогава сельо се изпъна да си търси 5%, след като още малко ботяф щеше да откаже камбуров завинаги от футбола.., ето това е смешното, разбра ли? А това че в арабския свят сипели доларите с торби, наистина ме развесели. Мислиш ли, че на сельо ако му дадат и 100 000$ за някоя от вашите няма да го даде на секундата???
Aнонимен
на 11.04.2006 г.
0
 
 
Нападател на Ботев заседна в Москва Нападателят на Ботев (Пд) Стефан Костадинов е "обречен" на заточение в Москва до понеделник, разкриха от пловдивския клуб. Знае се, че младият талант бе преотстъпен на виетнамски тим за два месеца. Пътьом към страната, в която кучетата са на особена почит, обаче Костадинов се е сблъскал с неочакван проблем. Той трябваше да получи входна виза във виетнамското посолство в Москва. В последствие се оказало, че процедурата далеч не е толкова проста и Стефчо трябва да чака в руската столица до петък за виза и още два дни за да стигне до Виетнам.
Aнонимен
на 11.04.2006 г.
0
 
 
Velko Iotov li imash vpredvid, v Espaniol. Che te go vzeha zaradi igrata v Levski. Botev samo pribraha parite, bez da e igral i 1 minuta za tiah.Opitai pak.Vtoro teglene.tozi pat bez laji.
Aнонимен
на 11.04.2006 г.
0
 
 
ei 4erno bial pedal kogato nie sme prodavali za po dva miliona vie se lutahte iz B grupa,i to prodavahme v Ispania a ne v arabskia sviat kadeto parite gi niamat za ni6to. no ti tova moje i da ne go znae6 tai kato togava si bil privarjenik na otbor 4ERE6KA
ЛокоN1
на 11.04.2006 г.
0
 
 
Волене, наричаш камбуров кривокрак и спинозен, същия камбуров който продадохме за 2 милиона. Я се замисли дали целия ви отбор струва 200000, няма и 10% от един играч. Същия играч, който вие изгонихте като безперспективен.., същия играч, който като продадохме и селю скочи до небето да не си изтърве 5% от трансфера..,ха за пет процента.., същия играч, който струва десет пъти повече от всичките ви футболисти ти наричаш кривокрак.., Ами смешен си майна, нямам какво друго да ти кажа
Aнонимен
на 11.04.2006 г.
0
 
 
mnogo LAINOVOZI sa vleznali v na6ia forum.miri6e ot kilometri na mangali.imahte edna "super zvezda" Kalkanov koito otide da igrae v Hongkong ili ne znaete za tozi vutbolist za6toto togava ste bili fenove na otbor 4ere6ka.hahaha.tapi podlogi na Kustendil
канар
на 11.04.2006 г.
0
 
 
Междувременно Ботев бе награден за принос в развитието на детско-юношеския футбол в Европа.Още един юноша на Ботев е поканен на проби в Лацио.Друг пловдивски отбор пък бе награден за развитие на футбола в Кюстендил с наградата "Черешова клонка".
Aнонимен
на 11.04.2006 г.
0
 
 
Нападател на Ботев отива на проби във Виетнам... tam i Pti4i grip ne xodi.... papagalite me4taiat za napalm ;-)
Aнонимен
на 11.04.2006 г.
0
 
 
are we pi4 kazvai ve4e 4e ni e sku4no malko da pozabavlqva6
Aнонимен
на 11.04.2006 г.
0
 
 
are we pi4 kaji si redovnata prostotiq za 4ere6ata we bahti maloumniq papagal
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: