Ранен гол остави Ботев II близо до зоната на изпадащите от Втора лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:10 / 19.02.2023
2023
Дублиращият отбор на Ботев (Пд) загуби с 0:1 визитата си на Спортист. Срещата от 19-ия кръг на Втора лига се игра на Градския стадион в Своге.

Двата тима направиха много равностоен мач, като домакините се възползваха от младостта на "канарчетата".

Единственият гол в срещата падна в 6-ата минута, когато атака отляво завърши с успореден на голлинията пас и Георги Николов от непосредствена близост реализира.

Най-чистото положение за ботевистите падна в средата на втората част, когато Константин Павлов на метър от вратата не успя да се разпише.

Осем минути преди края момчетата на треньора Петър Колев бяха близо до втори гол, но Илия Русинов направи фрапантен пропуск.

Така Ботев II остана на 14-о място с актив от 21 точки. След това в класирането са Добруджа и Миньор, които имат по 20 точки.

Ботев II игра в състав:

Мартин Панев, Иван Иванов, Мартин Христов, Никола Нейчев, Димитър Папазов, Мартин Ситев, Лъчезар Балтанов, Монир Ал Бадарин, Самюел Акере, Никола Гелин, Димитър Балинов.

Резерви: Йордан Костадинов, Мирослав Георгиев, Костадин Татаров, Габриел Златанов, Добромир Павлов, Станислав Петков, Даниел Гичев, Константин Павлов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).