ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Дино Езе спечели спора с Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 11.04.2006Коментари (3)781
©
"Камарата за разрешаване на спорове при ФИФА призна частично иска на нигерийския играч Дино Езе спрямо ПФК "Берое" Стара Загора", заяви на пресконференция в Пресклуб "България" Георги Градев, президент на мениджърската агенция "Gradev sports Ltd". Той изнесе редица факти по случая и изтъкна, че ФИФА категорично е отхвърлила твърдението на ръководството на ПФК "Берое", че световната футболна централа е некомпетентна да взима решение по този казус. Решението на Камарата за разрешаване на спорове е в пет точки:

1. Искът на нигерийския играч Дино Езе е частично признат

2. Договорните отношения между играча Дино Езе и българския клуб ПФК "Берое" Стара Загора са прекратени и играчът е освободен от трудовия договор, обвързващ го с ПФК "Берое" Стара Загора

3. ПФК "Берое" Стара Загора трябва да заплати на играча Дино Езе сумата от 4 381.50 лв и 9180 щатски долара в срок от 30 дни след оповестяването на настоящото решение.

4. В случай, че задължението на ПФК "Берое" Стара Загора не бъде платено в горепосочения срок, годишна лихва в размер на 5% ще бъде дължима.

5. В случай, че задължението на ПФК "Берое" Стара Загора не бъде платено в горепосочения срок, случаят ще бъде предоставен за разглеждане на Дисциплинарната комисия на ФИФА, за да бъдат наложени съответните дисциплинарни санкции.

Георги Градев поясни, че тези санкции могат да включват отнемане на точки, запор за трансфери и картотекиране на състезатели за два сезона, парични глоби и дори изваждане от професионалния футбол. Дино Езе от 10 дни е футболист на "Локомотив" Пловдив и по ирония на съдбата дебютира срещу "Берое". Самият той заяви, че отношението и към другите чуждестранни играчи в старозагорския клуб не е добро и те също не са доволни от условията. Информацията е на focus-news.net.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
1936
на 13.04.2006 г.
0
 
 
super! tva e qka novina! nap0red lokomotivci,ma4kame ti4a vav varna! loko loko-pobedaaaaa
Jalt Smiah
на 11.04.2006 г.
0
 
 
Нападател на Ботев заседна в Москва Нападателят на Ботев (Пд) Стефан Костадинов е "обречен" на заточение в Москва до понеделник, разкриха от пловдивския клуб. Знае се, че младият талант бе преотстъпен на виетнамски тим за два месеца. Пътьом към страната, в която кучетата са на особена почит, обаче Костадинов се е сблъскал с неочакван проблем. Той трябваше да получи входна виза във виетнамското посолство в Москва. В последствие се оказало, че процедурата далеч не е толкова проста и Стефчо трябва да чака в руската столица до петък за виза и още два дни за да стигне до Виетнам.
gey
на 11.04.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: