Провали се срещата между Христолов и Костадинов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
18:10 / 11.04.2006
848
Провали се насрочената за днес среща между президента на Ботев Димитър Христолов и спортно-техническия директор на клуба в оставка Костадин Костадинов.
"Наложи се да пътувам спешно по бизнесдела в София и затова отменихме срещата", обясни Димитър Христолов. Той поясни, че двамата ще се видят утре или вдругиден.

На сбирката те ще трябва да обсъдят съдбата на Костадин Костадинов, който иска да напусне, но ръководството на Ботев желае да го задържи на работа.

Скандалният нападател на "жълто-черния" тим Георги Какалов отново ще бъде върнат в състава за мача със Славия в събота в София. Той остана извън групата за двубоя с Родопа, спечелен от пловдивския тим с 1:0.

Сега обаче с контузиите на Георги Андонов и Гриша Иванов, ареста на Дормушали Саидходжа и заминаването на Стефан Костадинов за Виетнам проблемите в атака на Ботев се задълбочиха неимоверно за двубоя с "белите". Информацията е на Нетинфо.


Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).