Още промени в политиката на Локомотив след срещата между Крушарски и Сотков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
15:39 / 23.02.2023
6837
Промените в Локомотив Пловдив ще имат за цел да променят драстично и бъдещата селекция в клуба. Сделката за младото крило Алфа Контех, който пристигна с идеята да мине медицински прегледи и да подпише договор, няма да бъде финализирана.

22-годишният играч от Сиера Леоне трябваше да засили конкуренцията при фланговите футболисти след раздялата с Бирсент Карагарен и Евандро.

Очертава се в Локомотив Пловдив да няма и нов централен защитник. Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че в момента с отбора тренира бранителят Ибрахим Сисе.

На "Лаута" ще се залага все повече на младия Тодор Павлов. Други момчета от школата също ще получат повече шансове в първия отбор, твърди "Мач Телеграф". Бразилецът Педриньо, който изкара подготовката, все пак се очаква да подпише, но към момента все още не е събрал необходимите документи, че бившите му клубове нямат финансови претенции.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).