Локошефове се оглеждат за футболисти в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
16:13 / 13.04.2006
879
Неочаквана екскурзия до Италия направи собственикът на Локомотив Емил Наков заедно с бъдещия финансов благодетел на отбора Александър Тасев и помощник-треньора Иван Маринов - Маслара, разбра "7 дни спорт".
Тримата изгледаха полуфинала за Купата на Италия между Удинезе и Интер, завършил 2:2 във вторник. Според запознати кюстендилският бизнесмен Тасев имал работа в Италия, а Наков му правел компания. Не е изключено обаче групата от Пловдив да се оглежда за играчи.
Междувременно стана ясно, че преговорите между сръбския халф Марко Илич и ръководството на бившия му клуб Черно море са пропаднали. Така полузащитникът отново ще остане без състезателни права и няма да вземе участие в съботното гостуване на варненци. От Локомотив обаче намекнаха, че веднага след двубоя ще преговарят на място с Черно море, за да може Илич да получи картотека. Вчерашният проливен дъжд на Лаута изненада футболистите. Треньорът Аян Садъков съкрати с 20-ина минути заниманието. Ако и днес времето не се промени, отборът ще тренира в зала.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).