Треньорът на Ботев: Защо да не помислим и за Топ 6?

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
17:04 / 26.02.2023
4241
Треньорът Ботев (Пд) Бруно Балтазар изрази оптимизъм за по-горно класиране на своя тим след победата над Берое с 1:0 на базата в "Коматево".

Ето какво заяви португалският специалист след края на двубоя

Видях две тотално различни полувремена. През първото доминирахме изцяло, създадохме доста добри възможности. За съжаление, отбелязахме само веднъж. На почивката казах на моите футболисти да внимават с това измамно чувство на сигурност. През втората част не успявахме да играем достатъчно често с топката и това доведе до известно разочарование у нас. Но в крайна сметка важни са спечелените 3 точки.

Досега усещането бе, че играем добре, но не печелим достатъчно точки. Днес съдбата ни го върна. Радостното е, че през втората част не допуснахме попадение и завършихме със "суха“ мрежа.

Знам, че има неща в играта ни, които трябва да изчистваме. Днешният мач бе още една стъпка към това да се преместим нагоре в класирането. Защо да не помислим и за Топ 6.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).