Трима от Ботев преминават в малтийски отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
18:34 / 13.04.2006
938
Трима футболисти на Ботев ще преминат през лятото в малтийския клуб Хамрун. Това обяви на пресконференция днес старши треньорът на "жълто-черния" тим Атанас Маринов. Имената им ще станат ясни след края на първенството.

"Искаме да завържем добри контакти с отбори извън България. По тази причина наш юношески състав бе на турнира в Италия, сега друга формация от подрастващите замина в Малта", поясни наставникът на "канарчетата".

Той добави, че не е изключено през лятото в Ботев да пристигне и малтийски футболист по схемата на сътрудничеството на пловдивския клуб с отбори от чужбина.

Атанас Маринов разкри, че има доста проблеми около комплектоването на състава за гостуването на неговия тим на Славия.

"Даниел Божков е наказан, а на облекчен режим тренират Костадин Видолов, Веселин Минев и Георги Андонов. Знаете за проблемите на Дормушали Саидходжа и за заминаването на Стефан Костадинов във Виетнам" заяви старши треньорът на "жълто-черните".

Наставникът разкри, че за мача със Славия ще разчита предимно на организирана игра и спазване на тактическата дисциплина.

"Ако футболистите изпълнят това, което искам от тях мисля, че няма как да загубим. За мен обаче този мач с "белите" в никакъв случай няма да реши въпроса с изпадащите отбори" допълни Маринов.

Той обаче не подмина проблема с привържениците, които бойкотираха домакинството срещу Родопа. "Със сигурност това, че феновете не ни подкрепяха се отрази на отбора. Искам да кажа на привържениците, че играчите имат нужда от тях" допълни специалистът. Информацията е на Нетинфо.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).