Новият спонсор на Локо обядва с кмета Чомаков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
07:23 / 14.04.2006
1703
Черните дни на Лаута може би свършват. Бизнесменът Александър Тасев, който се споменава като нов благодетел на Локомотив, се среща днес в 11,00 ч. с кмета на Пловдив д-р Иван Чомаков, съобщава "7 дни спорт". Инициатор е Емил Наков.

- Ще обсъдим възможностите за инвестиране в клуба. Искам да направим Локомотив по европейския модел, при който няколко човека помагат с пари. Има надежда -заяви Наков, който е официалният собственик на Локо. Александър Тасев е негов съгражданин от Кюстендил, изнася череши.

- Обнадеждени сме след уверенията на г-н Тасев, че ще ни помага. Защо да не нанесем първа загуба на Черно море - закани се треньорът Аян Садъков.

Тасев и Наков бяха в Италия, където сключиха договор за сътрудничество с Удинезе. Черно-белите от Апенините и Пловдив ще изиграят контрола през лятото. Възможно е вторият тим на Удинезе да гостува за мач, който ще отбележи 70-годишнината на Локо. На турнир в Италия заминават юношеският тим от Лаута.

В слънчевия ден на Лаута единствената неприятна новина бе, че 18-годишният халф Александър Палава е в пълна неизвестност. Преди седмица той се прибрал в Грузия за нова виза и повече не се обадил. В групата за Черно море обаче попада Яник Бумсонг, който бе преотстъпен в Локо от ЦСКА.




Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).