Нови кадрови проблеми в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
07:31 / 14.04.2006
811
Нови проблеми се появиха пред старши-треньора на Ботев Атанас Маринов преди гостуването на Славия в София, пише "Меридиан мач". След като Даниел Божков е наказан, нападателят Стефан Костадинов замина за Виетнам, Саидходжа е в ареста, още трима футболисти са под въпрос за гостуването в София на Славия. „Ден преди мача срещу Славия в нашия отбор има много кадрови проблеми. Капитанът Костадин Видолов и защитникът Веселин Минев се оплакват от различни проблеми и тренират на облекчен режим. До последния момент заедно с лекарския щаб ще решаваме дали те ще могат да се включат в срещата. Георги Андонов също тренира на облекчен режим след тежката контузия, получена в мача с Родопа", заяви старши треньорът Атанас Маринов. Той се надява все пак да може да разчита на тримата за важния мач в столицата. Вчера Маринов на следобедната тренировка трябваше да прецени физическото състояние на завърналите се от Италия Павел Станев, Тодор Тимонов, Петко Василев и Димитър Думчев.

След победата над Родопа Маринов заяви, че в отбора има повече настроение по време на тренировъчния процес. Допълнителен стимул са и изплатените премии на футболистите и той се надява на една добра игра в столицата. „Всичко е нормално. Изплатените премии и победата над Родопа доведоха до една по-ведра обстановка. Успехите имат много майки. Така че се надявам при една добра игра в София да спечелим нещо от тази среща", заяви Маринов. През лятото трима футболисти на Ботев могат да заиграят в малтийския Хамрун. Това съобщи наставникът на „канарчетата". „Голяма е вероятността трима от нашите футболисти да заиграят в отбора на малтийския Хамрун. Вече съм говорил с президента Димитър Христолов за това. Аз ще продължавам с контактите си в тази страна да работя за развитието на играчите. Ако това стане, те със сигурност ще бъдат дадени под наем", допълни старши-треньорът на „жълто-черните". Относно първото представяне на аржентинеца Мауро Анегре Маринов заяви, че футболистът иска да успее на всяка цена да се наложи в отбора, усилено се труди на тренировките и се надява в следващите мачове да разкрие своя потенциал.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).