Спартак (Пд) ще атакува "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:19 / 14.04.2006
828
Ръководството на Спартак (Пд) най-после изрази гласно амбиции за атака на второто място в Източната “Б” група, което дава право на бараж за елитната дивизия. “Желанието на шефовете е отборът да продължава да играе по същия добър начин и да постига победи. Ако се отвори възможност ще атакуваме промоция в “А” група” коментира изпълнителният директор на клуба Людмил Божилов. Той обаче добави, че ако се стигне до промоция задължително трябва да бъдат привлечени няколко нови опитни футболисти. “След блестящия старт, който направихме с 5 поредни победи сме длъжни да атакуваме второто място” добави пък старши треньора на тима Тенчо Тенев. Той допълни още, че предстоящия мач срещу Спартак (Вн) в събота ще бъде един от най-тежките за неговия отбор. “Продължавам да твърдя, че Спартак (Вн) е най-балансирания състав в групата и това е видно от класирането. Там са съчетани опита и младостта и това носи успехи. Трябва да подходим максимално сериозно към този двубой. Предполагам, че при нас няма да властва напрежението, както в мача с Марица” каза Тенчо Тенев.
Наставникът на пловдивчани няма да може да разчита на наказания Гюрсел Вели, като контузията на Евгени Курдов също не е отшумяла и неговото влизане на терена също е под въпрос. Информацията е на spartakpd.info.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).