В Локо го следяха повече от 2 месеца, но най-накрая подписаха с него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:27 / 02.03.2023
4358
Локомотив Пловдив завърши зимната си селекция с дългоочакван входящ трансфер. Черно-белите подписаха с колумбийски централен защитник. Името му е Хорхе Сегура и той е бил собственост на английския Уотфорд.

Причината да не успее да достигне до английските терени до момента е била липсата на виза заради недостатъчен брой мачове за националните гарнитури. Именно поради тази причина Сегура е бил отдаван многократно под наем.

Той е на 26 години и е висок 195 сантиметра. За последно е бил част от Индепендиенте (Меделин), а освен това е преминал и през младежките гарнитури на своята родина Колумбия.

Сегура играе с ляв крак и през кариерата си е бил част още от Енвигадо, Реал Валядолид Б, Атлас, Атлетико Насионал и СД Америка.

Спортно-техническия щаб на Локомотив Пловдив го следи от над 2 месеца, но първоначалните условия по договора не са устройвали "смърфовете". Защитникът и неговия агент са обявили първоначално очаквания за огромна заплата от 8-9 хиляди евро, но в последните два дни чрез контактите на Адам Сотков и неговия екип са успели да убедят играча да си намали претенциите над три пъти, твърди football24.bg. Другото важно нещо в договора му е, че Локомотив Пловдив са се застраховали при евентуално лошо адаптиране на играча към родния футбол и през лятото могат да прекратят договора му без никави финансови последици върху клуба.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).