Федерацията по гребане не се е отказала от Евро 2006 в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:21 / 16.04.2006
1037
Новото ръководство на Българската федерацията по гребане начело с президентът Светла Оцетова, обяви днес на официална пресконференция, че не се е отказало от провеждането на европейското първенство за мъже и жени през 2006 година в Пловдив.

"Ще изпратим трима наши представители на срещата на европейските федерации по време на първия кръг за Световната купа в Мюнхен на 27 май. Факт е, че повече от 3/4-ти от европейските федерации желаят да се провеждат шампионати на Стария континент. Нека изчакаме срещата и да видим, какво ще се реши там. В никакъв случай не сме се отказали от провеждането на Евро 2006 в Пловдив. Просто със сигурност това първенство не може да се проведе през юни. Ако, останалите страни нямат нищо напротив такъв шампионат да се проведе през септември, нищо чудно Пловдив да го приеме", каза Светла Оцетова.

"На следващото заседание на УС на БФГ на 13 май в Пловдив ще се реши каква стратегия ще има централата ни. Дали ще има един или двама вицепрезиденти и изпълнителен директор", добави Оцетова.
На пресконференцията в Пресклуб "България" присъстваха още членовете на УС Митко Колев, който до преди една седмица бе президент на БФГ, Иван Попов и Емил Нейков. Информацията е на Sportal.bg.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).