Фенове на Ботев преследват футболистите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
16:34 / 16.04.2006
1558
Фенове на Ботев (Пловдив) са преследвали автобуса с футболистите от тима по автомагистрала "Тракия".

Инцидентът е станал снощи на връщане от София, където "канарчетата" гостуваха на Славия в мач за първенство на "А" груба и загубиха с 1:2.

Причината според запалянковците да се стигне до конфликта е отношението на футболистите към тях.

Група фенове са спрели за разговор със спортно-техническият директор на клуба в оставка Костадин Костадинов. Дискусията е била на "Църна Маца".

На нея се е обсъжда слабата игра на отбора, загубата от Славия и псувнята отправена от един футболист към запалянковците през второто полувреме на мача в София.

Докато привържениците са разговаряли с Костадин Костадинов покрай тях е минал автобуса с футболистите на Ботев. Някои от тях са показали средни пръсти на феновете.

Бесни от това отношение привържениците на Ботев са организирали преследване с 30 автомобили на рейса с играчите. Запалянковците пътуваха до София за мача и обратно с лични леки коли и с наети от тях таксита. Преследването е завършило без инциденти.

На стадион "Христо Ботев" в Пловдив, където автобусът спира късно снощи, за да разтовари футболистите последните са били освирквани и ругани от феновете.

Старши треньорът на отбора Атанас Маринов е отказал да разговаря със запалянковците и също е отнесъл обиди. Играчите и треньорите са напуснали стадион "Христо Ботев" с полицейска екскорт. Информацията е на Топспорт.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).