Асен Караславов: След 10 години мъка дойде време да се върнем в нашия дом

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
15:45 / 06.03.2023
4216
Прокуристът на Ботев (Пловдив) Асен Караславов обяви, че клубът има готовност да задейства процедурата по лицензиране на стадиона за шампионатни мачове, веднага след като съоръжението получи Акт 16.

"Вече сме провели няколко разговори с лицензионния мениджър Георги Лалев. Уточнили сме всичко и с Петър Петров, който отговаря за ВАР. Очакваме стадионът само да получи акт 16, за да получи лиценз за efbet Лига", заяви бившият защитник на днешната съвместна пресконференция на ПФК Ботев и строителя на "Колежа" Илиян Филипов.

"Това ще ни позволи да изградим един много добър отбор, който през следващата година да се бори за челните места. Всички трябва да се обединим в тази идея и да се върнем по-бързо на Колежа. Фенове и футболисти, всички за това мечтаем. Колежа е нашият дом, 10 години мъка, но сега дойде времето да се върнем в нашия дом", допълни още Асен Караславов!

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция от "Коматево"!



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).