Две от зимните попълнения на Локо повикани в националните си отбори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:44 / 10.03.2023
2464
Две от зимните попълнение на Локомотив Пловдив получиха повиквателни за националните отбори на своите страни. Става въпрос за Джовани Трупе и Алфа Конте, които са призовани да играят съответно за Кюрасао и Сиера Леоне. 

Десният бек, който започна като титуляр първите два мача на "смърфовете" след подновяването на сезона, ще бъде на разположение за мачовете срещу Канада в Лигата на нациите и срещу Аржентина в контрола. 

Крилото Конте подписа с Локомотив преди седмица, като е много вероятно от клуба да не му разрешат да се присъедини към лагера на Сиера Леоне. Причината са документални пречки. На "Лаута" се опасяват, че ако до края на месеца работната виза на Конте не бъде готова, то той няма да може да влезе обратно в България. 

Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, с повиквателна за младежкия национален отбор на България е централният защитник на Локомотив Пловдив Тодор Павлов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).