"Смърфовете" се сбогуваха с евро надеждите си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (93)
19:26 / 18.04.2006
2468
"Смърфовете" загубиха от софийските си съименици от Локомотив с 1:2 и по този начин се сбогуваха с надеждите си за европодвизи наесен.

Срещата се игра в Пловдив на стадион "Локомотив" и бе наблюдаван от близо 4 000 привърженици на "черно-белите" и 17 на "червено-черните".

Домакините започнаха вихрено срещата и положенията пред Голубович се редяха едно след друго. Първо Христо Златински получи жълт картон за симулация, след като бе съсечен в наказателното поле на гостите още в 10-та минута.

Три по-късно бе и най-чистото положение в срещата. След двойно подаване с Владислав Златинов Робърт Петров излезе очи в очи с Голубович, но вместо да шутира реши да подава на включилия се Халими и притичал защитник на гостите изби в корнер.

Десетина минути по-късно при след хубава атака от дясно на Златинов последният подаде на Явор Въндев, но ударът на тарана бе отразен от вратаря на гостите.

Локомотив (София) игра прибрано и рачиташе на контра-атаки. При една от тях в 36-та минута Коилов изведе гостите напред.

През второто полувреме домакините осъществиха натиск, но той бе хаотичен и до 100% голово положение не се стигна. Гостите от София се бранеха с 11 човека и не допуксаха пролуки в защитата. Ще се запомнят само няколко мелета в наказателното поле на софиянци и греда от корнер на Красимир Димитров.

Отново след контра атака в 76-та минута Йордан Караджинов сложи точка на спора с второ попадение във вратата на Стоян Колев. В редиците на гостите с перфектната си игра се отличи бившият капитан на "смърфовете" Иван Пасков.

Резервата Христо Златински в 90-та минута оформи крайният резултат.





Виж коментарите (93)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).