Адам Сотков изчистил огромна част от дълга на Локо към НАП

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
15:53 / 10.03.2023
10575
Добри новини дойдоха за феновете на Локомотив Пловдив. В последните седмици един от основните акционери в клуба - Адам Сотков, и екипът му са предоставили голяма сума пари за заплати на футболисти и служители и са изчистили огромна част от дълга към НАП.

Това са съобщили на неформална среща с фенове на "черно-белите" част от лидерите в тима.

Футболистите са били категорични, че в момента обстановката около отбора е много спокойна и комуникацията между ръководството от една страна и спортно-техническия щаб и футболистите от друга, е перфектна, твърди novsport.com. Локо се намира в позитивна серия след победа над съименниците от София с 1:0 и равенство 1:1 с ЦСКА-София на "Армията". В понеделник пловдивчани приемат Берое.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че преди време от НАП съобщиха, че Локомотив Пловдив и още пет футболни клуба - Левски, ЦСКА-София, Арда, Ботев (Враца) и Пирин, дължат общо 14,5 млн. лева. 11,5 млн. е дългът на Левски, а сумата, която дължат пловдивчани, не е съобщена. До преди година другият основен акционер - Христо Крушарски, твърдеше, че е оставил дълг само от 500 000 лева, като е погасил други задължения в размер на 5,5 млн. лева.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).