Емил Наков блъска врати от ярост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:15 / 19.04.2006
918
Собственикът на Локомотив бе изваден от равновесие по време на мача с Локо (Сф), загубен от неговия отбор с 1:2. На два пъти той блъскаше нервно по металната врата към ложите на стадион „Лаута" и за малко да си нарани ръката, пише в. “Меридиан мач”. След първия гол Наков стана от мястото си в ложата, изблъска вратата и слезе на резервната скамейка.

През втората част той отново се качи при запалянковците и застана до изхода на централната трибуна. При головата атака на Цветан Генков Наков, който пушеше нервно през целия мач, при попадението на Караджинов за втори път изкара яда си върху металната врата. След мача собственикът на „черно-белите" напусна комплекс „Лаута", без да говори с журналистите. В пълен контраст бе настроението му преди мача, когато в съблекалните влезе бившият нападател на Локо (Пд) Методи Стойнев. Таранът на Вихрен бе изгонен от клуба именно от Наков по време на зимната пауза. Двамата обаче се разцелуваха и показаха, че враждата между тях е забравена. Малко преди началото на мача пък стана ясно, че Марчо Дафчев няма да играе в него. Той направи лека тренировка с бившия си клуб Ботев, след което отпраши към „Лаута" да гледа победата на своя Локо (Сф) срещу Локо (Пд).


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).