Ботев победи Вихрен с 3:1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (96)
19:06 / 19.04.2006
2204
Ботев Пд победи безпрекословно отбора на Вихрен с 3:1 в играната днес среща на клубния стадион на "канарчетата".

През първото полувреме играта протече сравнително спокойно и безрезултатно. Така футболистите се прибраха по съблекалните при резултат 0:0. Скоро след подновяване на играта двата отбора си размениха по един гол само в рамките на 2 минути. Първо в 67-ма минута Вихрен поведе с гол от дузпа, която бе реализирана от Саша Симонович. Наказателният удар бе отсъден за нарушение на Арсов, който получи и жълт картон. Едва две минути по късно отново от дузпа Коце Видолов изравни резултата. Този път 11-метровия изтрел бе сверен заради игра с ръка на футболист от гостуващия тим.

Какалов отново се показа като голаджия и до края на двубоя отбеляза два гола. При първия младокът получи топката от Видолов и бе безмилостен при реализацията на удара в 67 минута. Гостите останаха с 10 души след като нападателят Методи Стойнев бе изгонен с червен картон. Какалов реализира втория си гол след подаване от дясно в 83-та минута.

Съставите на двата отбора:
Ботев: Арсов, Веско Минев, Йордан Минев, Домакинов, Божков, Караматев, Аврамов, Миленов, Видолов, Андонов и Какалов.
Вихрен: Линков, Алмейда, Цветкович, Господинов, Тренков, Марков, Софрониев, Георгиевски, Симонович, Иванов и Стойнев.


Виж коментарите (96)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).