Изгониха Спартак от "Работническия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
08:32 / 21.04.2006
1162
Ръководството на Спартак (Пд) усилено търси нов терен, където да настани отборите от ДЮШ на клуба, след като юношите бяха изгонени от Работническия център. "Неприятното е, че до края на първенството остават само 20 дни и новите собственици на стадиона на Работническия център можеха да проявят разбиране да доиграем шампионата" коментира изпълнителния директор на Спартак Пд Людмил Божилов. "Аз адмирирам хората от ФК "Векта", които са решили да инвестират пари в изграждането на добър комплекс, който липсва в Пловдив. Лошото е, че не изчакаха малко, но ние не можем да се сърдим" допълни Божилов. Ако юношеските и детските отбори прекратят участие в първенствата то тогава представителния отбор на Спартак (Пд) ще бъде изхвърлен от "Б" група. "Това няма да се случи, тъй като ще намерим изход" заяви Божилов.

Днес в 11 часа представителния отбор заминава за Шумен, където ще тренира преди двубоя с местния отбор. "Това е един стабилен тим, който се представя много добре особено в турнира за Купата на България. Ще бъде тежък мач за нас" коментира Тенчо Тенев. Радостната новина е напълното възстановяване на Евгени Курдов, който по всяка вероятност ще започне като титуляр.

Халфът Николай Павлов е получил повиквателна за юношеския национален отбор за мач срещу Македония идната седмица.

Информацията е на spartakpd.info.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).