ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шенсой подаде оставка след загубата от Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:59 / 02.05.2010Коментари (30)6520
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Наджи Шенсой подаде оставка. Това стана ясно минути след домакинската загуба на смърфовете с 0:3 от Литекс. Косоварят е обиден на запалянковците, които го призоваха да се маха още по време на двубоя. Очаква се собственикът на пловдивчани Коко Динев да приеме оставката на Шенсой.

Проблемите на специалиста започнаха още след домакинската загуба с 2:4 от Монтана преди няколко кръга. Това поражение постави под сериозна въпросителна оставането на смърфовете в "А" група, които водят люта битка за оцеляване със Сливен и Локо (Мездра). Днешната загуба явно е преляла чашата и Шенсой реши да напусне клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 12
05.05.2010
05.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
04.05.2010
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Зума няма да поеме треньорският пост.От какъв зор ще се напъва,ще си дава зор и ще си разваля рахатлъка.Той така или иначе се разписва за 1 500 лв като почетен президент.Боли го органа за другите работи .
0
 
 
Зума трябва да си поеме своята отговорност като ръководител. За мен той е най добрият вариант. Има необходимите качества, а освен това беше казал преди няколко месеца, че още желае да бъде треньор. Нека да покаже, че той е човекът, който ни е необходим!
0
 
 
сега тази оставка няма смисъл но след сезона би могла да се приеме.сега остава само едно оставането в а група и три точки .
0
 
 
Зума, като Ристьо Стоичков беше добър футболист! И нищо повече. Селски манталитет, както и Узунов! Жалко за хубавият отбор и феновете му!
+1
 
 
Зума и Узунов са си на мястото. Трябва ни добър тактик, а не изперкал истерик!!! И стига с глупостите за оставката им. Как може да кажете Зума да се махне, тва е лицето на Локомотив!!!
на 03.05.2010 г.
-1
 
 
Стига сте говорили простотии само да се излагате като не знаете точно какво се случва в клуба пиша го на всички такива жаковци маковци дето говорят простотии за оставки на зума и узунов. Тъпанари.
-2
 
 
ФАКТИ: Локо Пловдив не търгува мачове ! Локо Пловдив играе истински футбол и дори като губи го прави пред 10000 пловдивчани ! за 1 месец Децата на Локо Пловдив победиха папагалите 5:0, юношите 7:0, мъжете 3:0 ! Кой е отборът на Пловдив, селски Бюреци с нагласени анкети ??? Лечковият БФС=100% антифутбол кой изпада се решава на маса!
0
 
 
ОСТАВКА ЗА БОНЕВ И УЗУНОВ! ЗАЕДНО СЪС ШЕНСОЙ!
0
 
 
Докаде стигнахме!? Докато едно недоказано лайно, наречено Шенсой, се правеше на треньор! Всички ни се смеят! Литекс си направиха купона за шампионската титла на наш гръб! Шопите се радват, че Пловдив остава без отбор в А-група! Дива радост и в Мездра и в Сливен! Само защото Коко се предовери на това шумадийско лайно, наречено Шенсой!? Коко, айде, бий му шута, и да идва или Ясен, или Аян, или Маслара, или Едо! Че си ебало майката!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Луков и Пенев титуляри за Локо, Момчил Цветанов стартира за Крумовград (СЪСТАВИ)
Фенове на Локо в един глас: Всички на стадиона!
Феновете на Локо: Призоваваме Крушарски публично да продаде акциите си за 1 лев!
Крушарски за Любо Пенев: Искам нашите лични взаимоотношения да приключат!
Локомотив излиза на "Лаута" срещу Крумовград в кризисна ситуация
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: