ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Садъков: Не коментирам слуховете, че ще даваме мача на Родопа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:19 / 21.04.2006Коментари (36)1308
©
Титулярният вратар на Локомотив (Пловдив) Стоян Колев се оплаква от болки в ръката, съобщиха от клуба. Той взе участие в днешната двустранна игра на отбора, но не бе пълноценен. Утре лекарският екип на "черно-белите" ще прецени дали да му разреши да играе срещу Родопа в Смолян в неделя в мача от 24-ия кръг на "А" група.
При положение, че Стоян Колев не е готов за двубоя мястото му ще заеме Васил Камбуров. Миналата година точно при гостуването в Смолян дебют на вратата направи младокът Минко Жилков и Родопа спечели.

"Не мога да коментирам поредните слухове, че ще даваме мача на Родопа. Както сами видяхте до петия кръг според "специалистите" трябваше да даваме мачовете на редица отбори. Ние играем честно и не влизаме в комбинации. Не мога да отговоря на въпроса защо нашия мач го няма в тиражите на световните букмейкърски къщи" коментира старши треньорът на локомотивци Аян Садъков.

Днес наставникът на "черно-белите" пусна трима свои играчи да вземат участие в двубоя на юношите с футболен клуб Аполи. От тренировката отсъстваха Марио Георгиев, Атанас Крушков и Димитър Илиев, които играха за подрастващите. Очаква се обаче и тримата да попаднат в групата за гостуването в Смолян.

"Нормално е футболистите на Родопа да играят пределно мобилизирани, тъй като този мач за тях е на живот и смърт. Ние сме по-спокойни и би трябвало играта да ни върви повече" допълни още Садъков. Той заяви, че не желае да коментира дали неговият отбор е по-класният, но каза, че временното класиране дава реално отражение на възможностите.

Халфът Радослав Анев се връща в групата, след като се възстанови от травма в глезена. Няма да се разчита обаче на чужденците Александър Папава и Марко Илич, които според Садъков не са в необходимата форма.

"Не искам да коментирам евентуалното ни бъдещо участие в турнира Интертото. Нека първо завършим първенството и тогава ще мислим", завърши наставникът. Информация и снимка: Нетинфо.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Loco Plovdiv
на 23.04.2006 г.
0
 
 
Xristos e vyzkrysnal, za da viarvame, za da mojem da pobejdavame straxa, bolkata i zloto v nas!!! Xristos Vozkrese, plovdiv4ani !
bez komentar........
на 22.04.2006 г.
0
 
 
Родопа кани Локо (Пд) на агнета Изпълнителният директор на Родопа Георги Карамнаджуков е поканил футболистите на Локо (Пд) на печено агне във вречерта определена за режим. След заниманието днес следобед играчите на Аян Садъков ще заминат за Пампорово, къдетоще опитат от крехкото месце. Дали официалната вечеря се дължи на факта, че миналата година "смърфовете" оставиха Родопа в "А" група (след "изненадващо" поражение с 2:4), или просто смолянчаните искат да почерпят своите гости по случай факта, че мача е изваден от тиражите на всички букмейкърски къщи никой не знае, но единственото сигурно нещо е, че Локо (Пд) прие поканата
AU
на 22.04.2006 г.
0
 
 
kurvite pak 6te lqgat auuuuu!!!!! ETO ZA TOVA STE KURVITE NA BG !!!!!! SAMO NA RODOPA NE STE SE ODUPVALI !!!!!
13
на 22.04.2006 г.
0
 
 
Интересно - под статия за треньора със звучното българско име А-я-н един циганин е отделил повече от час точно в полунощ в Петък вечер, за да пише "остроумни" нещица за БОТЕВ ПЛОВДИВ. Абе човек, то хубаво да мразиш, да мразиш, да мразиш... ама чак пък толкова ли? Прочети си статийката за локо, пък си легни се наспи - бива ли цяла нощ БОТЕВ ПЛОВДИВ да ти е в акъла? Комплекси - в болестна доза.
Aнонимен
на 22.04.2006 г.
0
 
 
LAINOMOTIV OTBOR MIRIZLIV-SBIR6TINA OT MANGALI,NEGRI,ARMENCI,GRUZINCI I VSIAKAKVA PAPLA4 OT MIRIZLIVI NARODI. SBOGOM KURVI NA KUSTENDILSKI SELIANI
Aнонимен
на 22.04.2006 г.
Aнонимен
на 22.04.2006 г.
0
 
 
Mangali sa na maikati putkata shiban PAPAGAL. "B" grupavi zove selqni
Aнонимен
на 22.04.2006 г.
0
 
 
Abe mangali kakvo samo se zanimavate s Botev! Gledaite si selskoto otborche i ne se zanimavaite s Botev!
Салчо
на 22.04.2006 г.
0
 
 
Тая седмица съм направил магия на Пирин 1922 да паднат.
БулТряс
на 22.04.2006 г.
0
 
 
Аз пък няма да ида,ако Христола не ни даде пари. Мамичката му ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: