Садъков: Не коментирам слуховете, че ще даваме мача на Родопа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (36)
17:19 / 21.04.2006
1309
Титулярният вратар на Локомотив (Пловдив) Стоян Колев се оплаква от болки в ръката, съобщиха от клуба. Той взе участие в днешната двустранна игра на отбора, но не бе пълноценен. Утре лекарският екип на "черно-белите" ще прецени дали да му разреши да играе срещу Родопа в Смолян в неделя в мача от 24-ия кръг на "А" група.
При положение, че Стоян Колев не е готов за двубоя мястото му ще заеме Васил Камбуров. Миналата година точно при гостуването в Смолян дебют на вратата направи младокът Минко Жилков и Родопа спечели.

"Не мога да коментирам поредните слухове, че ще даваме мача на Родопа. Както сами видяхте до петия кръг според "специалистите" трябваше да даваме мачовете на редица отбори. Ние играем честно и не влизаме в комбинации. Не мога да отговоря на въпроса защо нашия мач го няма в тиражите на световните букмейкърски къщи" коментира старши треньорът на локомотивци Аян Садъков.

Днес наставникът на "черно-белите" пусна трима свои играчи да вземат участие в двубоя на юношите с футболен клуб Аполи. От тренировката отсъстваха Марио Георгиев, Атанас Крушков и Димитър Илиев, които играха за подрастващите. Очаква се обаче и тримата да попаднат в групата за гостуването в Смолян.

"Нормално е футболистите на Родопа да играят пределно мобилизирани, тъй като този мач за тях е на живот и смърт. Ние сме по-спокойни и би трябвало играта да ни върви повече" допълни още Садъков. Той заяви, че не желае да коментира дали неговият отбор е по-класният, но каза, че временното класиране дава реално отражение на възможностите.

Халфът Радослав Анев се връща в групата, след като се възстанови от травма в глезена. Няма да се разчита обаче на чужденците Александър Папава и Марко Илич, които според Садъков не са в необходимата форма.

"Не искам да коментирам евентуалното ни бъдещо участие в турнира Интертото. Нека първо завършим първенството и тогава ще мислим", завърши наставникът. Информация и снимка: Нетинфо.


Виж коментарите (36)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).